Тренінгове заняття "Протидія та реагування на випадки насильства над дітьми в умовах навчання в період COVID-19"

23 вересня 2020 року на базі НВО «Новомиргородська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 - ДНЗ» відбулося тренінгове заняття з педагогами закладу щодо питання: «Протидія та реагування на випадки насильства над дітьми в умовах навчання в період COVID-19»

Дана робота проводиться з метою підвищення кваліфікації педагогів за напрямом створення безпечного освітнього середовища та в рамках проєкту «Протидія та реагування на випадки насильства над дітьми в умовах дистанційного навчання в період поширення коронавірусної інфекції COVID-19 та заходів уряду по подоланню COVID-19 в Україні», який здійснюється ГО «Ла Страда-Україна», Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Міністерством освіти і науки України.

Під час заняття було опрацьовано питання ідентифікації та реагування на випадки насильства, з особливою увагою до домашнього насильства щодо дитини, алгоритми реагування педагогічних працівників, перенаправлення дітей, постраждалих від насильства та психоемоційна адаптація дітей в умовах дистанційного навчання.

Дякую всім учасникам, організаторам тренінгового заняття за небайдужість і відкритість щодо питань протидії насильству над дітьми та активність під час всього заняття.

Всі учасники заходу отримають сертифікат (3 години) про підвищення кваліфікації за напрямком створення безпечного освітнього простору.

Спікерка заходу - тренерка НТМ ГО «Ла-Страда Україна» Марія Мікель.


Галерея "Тренінгове заняття "Протидія та реагування на випадки насильства над дітьми в умовах навчання в період COVID-19""

Кiлькiсть переглядiв: 328

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.