ПРОГРАМА-ПЕРЕДУМОВА
Програма-передумова «Здоров’я та гігієна персоналу».
Контроль за шкідниками, визначення виду, запобігання їх появі, засоби профілактики та боротьби.
Зберігання та використання токсичних сполук і речовин.
Специфікації (вимоги) до сировини та контроль за постачальниками.
Зберігання та транспортування.
Маркування харчових продуктів та поінформованість споживачів
Графік контролю безпечності продуктів харчування
Графік прибирання приміщення харчоблоку
Інструкція з охорони праці при митті посуду
Картка контролю технічного обслуговування обладнання харчоблоку
Картка контролю небезпечних чинників № 1
Картка аналізування небезпечних чинників під час організації харчування
Картка контролю санітарно-гігієнічного стану харчоблоку
Картка контролю безпечності продуктів харчування під час приймання
Картка обліку коригувальних дій за результатами перевірки приймання продуктів харчування
Наказ "Про створення робочої групи по розробці та впровадженню принципів НАССР в закладі освіти"
Наказ "Про створення робочої групи НАССР"
Наказ "Про створення робочої групи НАССР" (2)
Норми харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку
Паспорт інвентаризації харчоблоку освітнього закладу станом на грудень 2019 року
План технічного обслуговування обладнання харчоблоку на рік
Положення про групу НАССР НВО "Новомиргородська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 - ДНЗ"
Правила особистої гігієни працівників харчоблоку їдальні школи
ПРОТОКОЛ № 2 ЗАСІДАННЯ ГРУПИ НАССР
ПРОТОКОЛ № 3 ЗАСІДАННЯ ГРУПИ НАССР
ПРОТОКОЛ № 4 ЗАСІДАННЯ ГРУПИ НАССР
ПРОТОКОЛ № 5 ЗАСІДАННЯ ГРУПИ НАССР
Стаття. Впровадження програм передумов
Стаття. Контролюємо безпечність продуктів
.
Коментарi