/Files/images/вимоги до продуктів, які визивають алергію.png /Files/images/таблиця для батьків.jpg /Files/images/як берегти продукти в холодильнику.png /Files/images/зберігання продуктів в морозильці.jpg /Files/images/правила миття столового посуду.jpg /Files/images/обробка мусорних баків.jpg

ПРОГРАМА-ПЕРЕДУМОВА

Стан приміщень, обладнання, проведення ремонтних робіт, технічного обслуговування обладнання, калібрування, а також заходів щодо захисту харчових продуктів від забруднення та сторонніх домішок

Вимоги до планування та стану комунікацій - вентиляції, водопроводів, електро- та газопостачання, освітлення тощо.

Безпечність води, льоду, пари, допоміжних матеріалів для переробки (обробки) харчових продуктів, предметів та матеріалів, що контактують з харчовими продуктами.

Програма-передумова щодо чистоти поверхонь, процедур прибирання виробничих, допоміжних, побутових приміщень.

Програма-передумова «Здоров’я та гігієна персоналу».

Захист продуктів від сторонніх домішок; поводження з відходами виробництва та сміттям, їх збір та видалення з потужності.

Контроль за шкідниками, визначення виду, запобігання їх появі, засоби профілактики та боротьби.

Зберігання та використання токсичних сполук і речовин.

Специфікації (вимоги) до сировини та контроль за постачальниками.

Зберігання та транспортування.

Маркування харчових продуктів та поінформованість споживачів


Графік контролю безпечності продуктів харчування

Графік прибирання приміщення харчоблоку

Інструкція з охорони праці при митті посуду

Картка контролю технічного обслуговування обладнання харчоблоку

Картка контролю небезпечних чинників № 1

Картка аналізування небезпечних чинників під час організації харчування

Картка контролю санітарно-гігієнічного стану харчоблоку

Картка контролю безпечності продуктів харчування під час приймання

Картка обліку коригувальних дій за результатами перевірки приймання продуктів харчування

Наказ "Про створення робочої групи по розробці та впровадженню принципів НАССР в закладі освіти"

Наказ "Про створення робочої групи НАССР"

Наказ "Про створення робочої групи НАССР" (2)

Норми харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку

Паспорт харчоблоку Миролюбівської філії І- ІІ ступенів НВО «Новомиргородська ЗШ І-ІІІ ступенів №3 – ДНЗ» на 2019-2022 роки

Паспорт інвентаризації харчоблоку освітнього закладу станом на грудень 2019 року

План технічного обслуговування обладнання харчоблоку на рік

Положення про групу НАССР НВО "Новомиргородська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 - ДНЗ"

Правила особистої гігієни працівників харчоблоку їдальні школи

ПРОТОКОЛ № 2 ЗАСІДАННЯ ГРУПИ НАССР

ПРОТОКОЛ № 3 ЗАСІДАННЯ ГРУПИ НАССР

ПРОТОКОЛ № 4 ЗАСІДАННЯ ГРУПИ НАССР

ПРОТОКОЛ № 5 ЗАСІДАННЯ ГРУПИ НАССР

Стаття. Впровадження програм передумов

Стаття. Контролюємо безпечність продуктів

.

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.