Обласний етап "Захисник Кіровоградщини 2018"

12 жовтня, завершилися змагання «Захисник Кiровоградщини-2018». Вони проходили на військовому полігоні у Федорiвцi Кiровоградського району, де готуються наші військовослужбовці. Участь у заходах приймали майже 300 представників з усіх територій нашої області випробовували свою мужність, силу, підготовленість у перетягуванні канату, стрільбі з пневматичної гвинтівки, розбиранні-збиранні автомата Калашникова, силових вправах на перекладині, туристичній смузі перешкод та естафеті з перекидання колеса.

Цьогоріч самі змагання проводилися на місці, де проходить підготовка наших військовослужбовців і були максимально наближені до їхньої – у справжніх польових умовах. Вперше з моменту їхнього проведення в нашій області, на четвертий рік програма змагань була збільшена до двох днів.

Переможцiв вiтали голова Кiровоградської ОДА Сергiй Кузьменко, вiйськовий комiсар Ярослав Кучер та заступник начальника управлiння молодi та спорту облдержадмiнiстрацiї Уляна Соколенко. Найкращих нагородили кубками, дипломами та медалями.

/Files/images/nagg1.JPG /Files/images/nagg2.JPG /Files/images/nagg5.JPG /Files/images/nagg8.JPG

Федоровка Марафон

Кiлькiсть переглядiв: 208

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.