Відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту Новомиргородської райдержадміністрації від 05 серпня 2019 року №133, наказу НВО «Новомиргородська ЗШ І-ІІІ ступенів №3-ДНЗ» від 05.09.2019 року №135-О «Про проведення Тижнів безпеки життєдіяльності у 2019/2020 навчальному році» та з метою формування в учнів навичок обережного поводження з вогнем, свідомого ставлення до дотримання правил пожежної безпеки всіма учасниками навчально-виховного процесу з 04.11 по 08.11.2019 року був проведений тиждень знань правил пожежної безпеки «Про вогонь нам треба знати, з ним не можна жартувати!»

До участі в ньому були залучені учні 1-11 класів. Протягом Тижня знань правил пожежної безпеки були проведені загальношкільні заходи:

- лінійка по відкриттю Тижня знань правил пожежної безпеки;
- усний журнал «Знає хай дитина кожна – жартувати з ним не можна»;
- квест «Вогонь корисний – вогонь небезпечний»;
- вікторина-змагання «Будь обережним з вогнем» ;
- лінійка по підведенню підсумків Тижня знань правил пожежної безпеки.

В усному журналі «Знає хай дитина кожна – жартувати з ним не можна» взяли участь учні 1-4 класів.

У квесті «Вогонь корисний – вогонь небезпечний» взяли участь учні 5-8 класів. У вікторині-змаганні «Будь обережним з вогнем» взяли участь учні 9-11 класів.

Також проведені класні виховні заходи, які були цікавими та змістовними, сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань правил пожежної безпеки.

Заслуговують на увагу :

урок знань «Раптове лихо- пожежа» (кл.керівник 5Б кл. Кондратенко Н.П.), відверта розмова «Пожежа – результат власної недбалості» (кл.керівник 3В кл. Хомич Н.І.), вікторина-змагання «Будь обережним з вогнем» ( кл.керівник 6Б кл. Гура Т.І.), година спілкування «Про вогонь нам треба знати, з ним не можна жартувати» (кл.керівник 7Б кл. Босько В.О.), лекція «Пожежна безпека в побуті» (кл.керівник 10А кл. Коваленко І.О.), вікторина « Вогонь – друг чи ворог?»(кл.керівник 11Б кл. Ворона Ю.В.), урок-гра «Поведінка під час пожежі» (кл.керівник 9Б кл. Масляна К.М.), урок безпеки «Сірники – добро і зло, знає місто і село» (кл.керівник 4А кл. Харченко О.О.).

Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають правила пожежної безпеки, володіють навичками поведінки під час виникнення пожежі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з пожежною безпекою.

Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань правил пожежної безпеки.


Галерея "Тижня знань правил пожежної безпеки 2019"

Кiлькiсть переглядiв: 379

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.