Повернутися до звичайного режиму

Відповідно до наказу відділу освіти Новомиргородської райдерж-адміністрації від 05 вересня 2019 року №133 , наказу по НВО «Новомир-городська ЗШ І-ІІІ ступенів №3-ДНЗ» від 05 вересня 2019 року №135-О «Про проведення Тижнів знань безпеки життєдіяльності у 2019/2020 навчальному році» був проведений Тиждень знань безпеки з 09.09 по 13.09.2019 року.

До участі в ньому були залучені учні 1-11 класів.

Протягом Тижня були проведені загальношкільні заходи:

- лінійка по відкриттю Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему «Правила дорожнього руху знай - життя та здоров'я зберігай!»;
- виставка у шкільній бібліотеці «Дотримуйся правил дорожнього руху!»;
- виставка у шкільній бібліотеці «Дотримуйся правил дорожнього руху!»;
- переглянули відеоматеріали «Червоний, жовтий, зелений»;
- лінійка по підведенню підсумків Тижня знань правил безпеки.

У вікторині «Дорожня грамота» взяли участь учні 5-8 класів. Переможцями стали:

І місце – учні 8А класу;
ІІ місце –учні 8Б та 7А класів;
ІІІ місце – учні 6А та 5 класів

У змаганнях «Я – учасник дорожнього руху» взяли участь учні 9-11 класів.

Учням сподобалося виставка малюнків «Твій друг – безпечний рух», виставка у шкільній бібліотеці «Дотримуйся правил дорожнього руху». Вони переглянули відеоматеріали «Червоний, жовтий, зелений». Також проведені класні виховні заходи, які були цікавими та змістовними, сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.

Заслуговують на увагу: година спілкування “Подорож до Країни дорожніх знаків”, проведена з учнями 1-А класу класним керівником Скочко О.А., виховна година “Знай і виконуй правила дорожнього руху”, проведена з учнями 2-Б класу класним керівником Ткаченко Н.С., заочна подорож “Я тебе, вулице, не боюся”, проведена з учнями 3-А класу класним керівником Гавриленко Л.В., бесіда-тренінг “Твоя дорога від школи додому”, проведена з учнями 4-Б класу класним керівником Стояновою Н.О., бесіда “Безпека на дорозі. Права та обов’язки пішоходів”, проведена з учнями 5-А класу класним керівником Нагорною Д.О., година спілкування “Будь обережним на дорозі”, проведена з учнями 6-А класу класним керівником Федоровим М.М., година спілкування “Життя – найвища цінність” проведена з учнями 7-Б класу класним керівником Босько В.О., рольова гра “Увага на дорозі – життя у безпеці” проведена з учнями 8-Б класу класним керівником Левченко Н.А., вікторина “Знаємо, вивчаємо, виконуємо” проведена з учнями 9-А класу класним керівником Зарудньою С.В., вікторина “Чи знає ти обов’язки та права пішоходів?” проведена з учнями 10-Б класу класним керівником Яценко О.Г..

Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожним рухом.

Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

Проте класним керівникам необхідно встановити більш тісний контакт із працівниками ДПС, запрошувати їх на виховні заходи для участі в них.

Кiлькiсть переглядiв: 358

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.