Тиждень сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності на тему «Здоров'я дітей – здоров'я нації»

Згідно з наказом НВО « Новомиргородська ЗШ І-ІІІ ступенів №3-ДНЗ» №135-О від 05.09.2019 р. «Про проведення Тижнів знань безпеки життєдіяльності у 2019-2020 навчальному році» та з метою профілактики дитячого травматизму і популяризації знань правил безпеки життєдіяльності, здорового способу життя серед учнівської молоді у НВО був проведений тиждень сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності на тему «Здоров'я дітей – здоров'я нації» з 20.01. по 24.01.2020 року.

Участь у ньому взяли учні 1-11 класів. Була проведена лінійка з відкриття Тижня сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності

Для учнів 1-4 класів проведено інформаційно-пізнавальну хвилинку «Здоров’я мати – вік біди не знати». Учні 5-8 класів взяли участь у конкурсі плакатів «Обираємо здоров'я». Результати конкурсу:
І місце – 5Б клас (кл. керівник Бараненко О.Д.);
ІІ місце – 8Б клас (кл. керівник Левченко Н.А.);
ІІІ місце – 7А клас (кл. керівник Щербина В.І.)

Учні відвідували виставку «Книгу мудру прочитаєш – про здоров'я все дізнаєш». Відбулося засідання за круглим столом «Моє відношення до шкідливих звичок», у якому взяли участь учні 9-11 класів. Закінчився Тиждень лінійкою з підведення підсумків його проведення.

Цікавими і змістовними були класні виховні заходи:ігрове заняття «Корисні і шкідливі звички», (кл. керівник 1-А класу Скочко О.А.), виховний захід «Якщо хочеш бути здоровим»», (кл. керівник 2-А кл. Животовська Т.П.), усний журнал «Здоров’я – це скарб», (кл. керівник 3-Б кл. Фартушна О.Д.), проект «Режим для школяра» (кл. керівник 4-А кл. Харченко О.О.), практичне заняття «Перша допомога – це важливо», година спілкування «Шкідливим звичкам скажем – Ні!», (кл. керівник 5-Б кл. Бараненко О.Д.), виховна година «Шкідливі звички», (кл. керівник 6-А кл. Федоров М.М..), тренінг «Обираємо здоровий спосіб життя», (кл. керівник7-А кл. Щербина В.І.), веселі старти, (кл. керівник 8-Б кл. Левченко Н.А.), диспут на тему «Твоє здоров'я. Від чого воно залежить?», (кл. керівник10-Б кл. Яценко О.Г.), година спілкування «Я обираю здоров'я» (кл. керівник 11-А кл. Осадча Н.О.).

Проведена лінійка по підведенню підсумків Тижня сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності на тему «Здоров'я дітей – здоров'я нації».

Проведення Тижня показало, що учні знають, як негативно впливають шкідливі звички на здоров'я, і тому обирають здоровий спосіб життя.

Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв вибору ними здорового способу життя.


Галерея "“Здоров'я дітей – здоров'я нації” з 20.01. по 24.01.2020 року"

Кiлькiсть переглядiв: 312

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.