В школі був проведений тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему «Безпека у твоєму житті» з 10.04 по 14.04.2017 року. До участі в ньому були залучені учні 1-11 класів.

Цікавими і змістовними були загальношкільні заходи: усний журнал «Запобігти. Врятувати.Допомогти» , проведений з учнями 9-11 класів вчителем основ здоров'я Рябошапкою В.О., практичне заняття «Безпека в побуті. Надання медичної долпомоги у разі нещасних випадків», проведене з учнями 1-4 класів медичною сестрою Новіковою О.М., відеопрезентація «Безпечне поводження у довкіллі», проведена з учнями 1-8 класів завідуючою бібліотекою Волошин О.Л., вікторина «Дії у надзвичайних ситуаціях», проведена з учнями 5-8 класів педагогом-організатором Бараненко О.Д.

Кращими визнані клшасні виховні заходи: ситуативно-рольова гра «Твоя безпека» (кл.керівник 1-А класу Харченко О.О.), бесіда «Пожежа – найстрашніша біда» (кл.керівник 2-Б класу Рябошапка І.В.), бесіда «Гриби – користь чи отрута?» (кл.керівник 3-А класу Животовська Т.П.), урок-гра «Правила поведінки у лісі» (кл.керівник 4-А класу Гавриленко Л.В.), бесіда «Запобігання отруєнь. Поширення отруєння грибами, рослинами та їх насінням. Профілактика харчових отруєнь» (кл.керівник 5-А класу Новохатченко Т.М.), вікторина «Що слід робити при пожежі?» (кл.керівник 6-Б класу Масляна К.М.), лекція-діалог «Вибухонебезпечні предмети. Правила поводження з ними» (кл.керівник 7-Б класу Яценко О.Г.), година спілкування «Я –частина природи» (кл.керівник 8-Б класу Ворона Ю.В.), година спілкування «Як залишитися живим у натовпі» (кл.керівник 9-Б класу Кондратенко Н.П.), засідання за круглим столом «Правила поведінки у надзвичайних ситуаціях» (кл.керівник 10 класу ).

Проведення Тижня показало, що учні знають основні правила безпечного поводження у довкіллі, побуті, надзвичайних ситуаціях, дбають про майбутнє планети Земля, беруть активну участь у заходах по збереженню природи.

Тиждень сприяв поглибленню знань з безпеки життєдіяльності у надзвичайних ситуаціях, бережному відношенні до всього, що нас оточує

/Files/images/IMG_6285.JPG /Files/images/IMG_6291.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 310

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.