Повернутися до звичайного режиму

Випускний вечір

31 липня 2020 року в НВО “Новомиргородська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-ДНЗ” відбувся черговий випускний вечір для учнів 11 класів.

З закінченням навчання і переходом на наступну щабель свого зростання привітала директор школи Свистунова Тетяна Іванівна, також вона вручила учням свідоцтва та медалі. Не забули і про тих хто постійно приймав участь в житті закладу, їх було нагороджено шкільною медаллю та грошовими преміями, які вони здобули завдяки своїм знанням. До привітань долучились батьки, які висловили теплі та приємні побажання своїм дітям і за сумісництвом нашим випускникам.

Також на святі була присутня голова Новомиргородської райдержадміністрації Дворніченко Алла Сергіївна, яка привітала учнів з вступом в доросле життя та побажала їм успіхів і творчого зростання в усьому задуманому ними. Подарований нею солодкий і приємний сюрприз запам’ятається ними на довгі роки.

Здаючи ЗНО наші учні підтвердили свої знання та здобутки, які вони досягли за весь період навчання в школі. Тепер всі наші випускники йдуть в доросле життя і покидають стіни нашої школи, але ми завжди раді їх бачити і двері нашого навчального закладу завжди відкриті для них.

/Files/images/IMG_42792.JPG /Files/images/IMG_42812.JPG /Files/images/IMG_42817.JPG /Files/images/IMG_42825.JPG /Files/images/IMG_42831.JPG /Files/images/IMG_42832.JPG /Files/images/IMG_42833.JPG /Files/images/IMG_42835.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 351

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.