Звернення відділу освіти до батьків дітей та молоді шкільного віку!

Звернення відділу освіти
до батьків дітей та молоді шкільного віку!

Враховуючи значне поширення у світі випадків захворювання на COVID-19 11 березня 2020 року Кабінет Міністрів України ухвалив рішення щодо запровадження карантину для всіх типів закладів освіти. З метою запобігання поширенню коронавірусу на території району з 12 березня по 03 квітня 2020 року всі заклади освіти Новомиргородщини призупинили освітній процес та відмінили масові заходи. Всі заклади загальної середньої освіти розробили заходи щодо запровадження дистанційних технологій навчання для учнів. Завдання для опрацювання розміщені на сайтах закладів освіти, педагогічні працівники висвітлюють матеріали для опрацювання в соціальних мережах та повідомляють учнів і батьків за допомогою мобільного зв’язку, електронної пошти тощо.

Проте всі ці заходи виявляться марними, якщо діти не знаходитимуться під батьківським контролем. Сьогодні п’ятий день карантину. На вулицях спостерігаємо скупчення дітей та молоді учнівського віку.
Шановні батьки! Нагадуємо, що карантин – це вимушені обмежувальні заходи для збереження життя і здоров’я, а не звичайні вихідні. Рекомендуємо максимально обмежити фізичні контакти ваших дітей. Пам’ятайте: тільки спільними зусиллями ми зможемо гідно пройти цей нелегкий для всіх період і вберегти наших дітей від небезпеки.

Відділ освіти Новомиргородської райдержадміністрації

Кiлькiсть переглядiв: 366

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.