Повернутися до звичайного режиму

Святкові посиденьки до Дня матері «Моя мама - берегиня родинних традицій»

Друга неділя травня – День матері.
Напередодні цього дня, 11 травня 2018 року, у НВО “Новомиргородська ЗШ І-ІІІ ступенів №3-ДНЗ” відбулися святкові посиденьки “Моя мама — берегиня родинних традицій”, в яких взяли участь учні 9 - 11 класів та їхні мами.

Розпочала святкові посиденьки заступник директора з виховної роботи Різун Т. М., яка нагадала присутнім, що друга неділя травня — День матері, і тому всі зібралися у цій залі, щоб згадати про найдорожчу людину для кожного - рідну маму і вшанувати її. Директор НВО Свистунова Т. І. привітала всіх зі святом, побажала здоров’я, благополуччя, миру і злагоди. Закликала учнів любити, берегти, шанувати своїх матусь, радувати їх добрими і відмінними результатами у навчанні.

Господарями свята були ведучі Уманець Максим, учень 10-А класу, та Зарудня Альона, учениця 8-А класу. Вони розповіли про святкування Дня матері у європейських країнах, про відродження цього свята в Україні. Максим і Альона наголосили, що рідна мати і рідна Україна — два крила любові, два крила, які несуть українську душу через віки і не втрачають силу у вічному польоті, бо тримає їх материнська любов.

Мацьків Ольга Іванівна, Кондратенко Тетяна Сергіївна, Литвинова Наталія Станіславівна, Промашкова Тетяна Григорівна познайомили присутніх зі своїми мамами, сказали багато теплих слів про них. А їхні діти Мацьків Вікторія, Клименко Анна, Литвинова Олександра, Промашков Сергій розповіли про своїх рідних матусь, подякували їм і сказали, що дуже їх люблять.

Лунали пісні про маму у виконанні Ткаченка Богдана, Серьогіної Маргарити. Учасники хореографічного колективу “Дивограй” виконали танцювальну композицію.

Підготували і організували проведення святкових посиденьок “Моя мама — берегиня родинних традицій” творча група батьків, які є партнерами школи з виховної роботи, голова групи Студінська Н. Ю., координатор Різун Т. М.

До підготовки виховного заходу долучилися педагог — організатор Бараненко О. Д., учитель хореографії Піддубна О. М., інженер-електроник Федоров А. М.

/Files/images/IMG_12363.JPG /Files/images/IMG_12358.JPG /Files/images/IMG_12365.JPG /Files/images/IMG_12378.JPG /Files/images/IMG_12382.JPG /Files/images/IMG_12385.JPG /Files/images/IMG_12405.JPG /Files/images/IMG_12394.JPG /Files/images/IMG_12415.JPG /Files/images/IMG_12426.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.